HOW TO USE THE DATABASE - ShtetiWeb
HOW TO USE THE DATABASE

At the current stage of development, ORI project database reflects the state of cooperation of Albanian organisations and different institutions with their Western Balkans counterparts, as well as with other neighbouring EU member countries. The database contains three search fields. The search in ORI can use one field or a combination of more of them

      Search Project


The projects in the current database have at least one Albanian organisation as partner

Select the donor(s)

All donors
Austria ( ADA, etc)
European Union / IPA Cross-border
European Union / IPA Multibeneficiary
Germany (GIZ / KfW / Political foundations / etc)
Italy (Italian Cooperation / IADSA / Etc)
United Nations (inclduding UNDP / UNWOMEN / UNDEP / Etc)
Sweden (SIDA / Olaf Palme / etc)
Visegrad+ Western Balkans
Switzerland (SDC / RRPP / SECO / etc)

Select the partner country(ies)

All countries
Bosnia and Herzegovina
Greece
Italy
Kosovo
Croatia
Montenegro
Macedonia

Select the sector(s) of cooperation

All sectors
Networking, people-to-people
Agriculture
Legal issues
Education & Culture
Energy
Infrastructure
Innovation
Social cohesion
Migration
Environment
Health
Nuclear safety
Statistics
Transport
Tourism/td>
Economic development
Institutional development
      



IMPORTANT NOTICE

The information presented in ORI is public information, collected by the data supplied mainly by donors, beneficiaries, and their official web pages. As such, they often reflect the methodology and the approach of the institution that produce them. Shtetiweb has tried to combine these data to facilitate their comparative and comprehensive presentation using the logic of "beneficiary & impact on the ground". Other institutions use different methods according to the given purpose. The list presented in ORI is not exhaustive and is continually updated by a dedicated team. If the interested parties notice any inaccuracy or incomplete information, they are kindly asked to contact us immediately at: info@shtetiweb.org in order to remedy it. Also, any suggestions for enrichment, updating, correction of ORI is welcome.


Thënie për Shtetin

 • Një burrë shteti është një politikan që e vë vehten në shërbim të kombit. Një politikan është një burrë shteti që vë kombin e tij në shërbim të tij.
  - Georges Pompidou
 • Në politikë duhet të ndjekësh gjithmonë rrugën e drejtë, sepse je i sigurt që nuk takon kurrë asnjëri
  - Otto von Bismarck
 • Politika e vërtetë është si dashuria e vërtetë. Ajo fshihet.
  - Jean Cocteau
 • Një politikan mendon për zgjedhjet e ardhshme, një shtetar mendon për gjeneratën e ardhshme
  - Alcide de Gasperi
 • Europa është një Shtet i përbërë prej shumë provincash
  - Montesquieu
 • Duhet të dëgjojmë shumë dhe të flasim pak për të berë mirë qeverisjen e Shtetit
  - Cardinal de Richelieu
 • Një shtet qeveriset më mirë nga një njëri i shkëlqyer se sa nga një ligj i shkëlqyer.
  - Aristotele
 • Historia e lirisë, është historia e kufijve të pushtetit të Shtetit
  - Woodrow Wilson
 • Shteti. cilido që të jetë, është funksionari i shoqërisë.
  - Charles Maurras
 • Një burrë shteti i talentuar duhet të ketë dy cilësi të nevojshme: kujdesin dhe pakujdesinë.
  - Ruggiero Bonghi