Këndi i Librit

Titulli: Opozita dhe mbreti i ardhshëm i Shqipërisë
Autori: Perg. Filip Rrumbullaku
Shtepia Botuese: Horizont
Viti i Botimit:  2008
Faqe:  127
(more…)
image_pdfimage_print
  Titulli: Debat parlamentar para një shekulli
  Autori: Pregatiti: F. Rrumbullaku
  Shtepia Botuese: Horizont
  Viti i Botimit:  2008
  Faqe:  351
  (more…)
  image_pdfimage_print
   Titulli: Historia e shtetit dhe së drejtës në Shqipëri
   Autori: Grup autorësh
   Shtepia Botuese: Luarasi
   Viti i Botimit:  2007
   Faqe:  408
   (more…)
   image_pdfimage_print
    Titulli: Historia e Diplomacisë
    Autori: Prof Eqerem Zenelajt
    Shtepia Botuese: Prishtinë
    Viti i Botimit:  2012
    Faqe:  430
    (more…)
    image_pdfimage_print
     Titulli: Pavarësia Shqiptare dhe Diplomacia e Fuqive të Mëdha,
     Autori: Arben Puto
     Shtepia Botuese: Toena
     Viti i Botimit:  2012
     Faqe:  584
     (more…)
     image_pdfimage_print
      Titulli: Shqipëria politike 1912 – 1939
      Autori: Arben Puto
      Shtepia Botuese: Toena
      Viti i Botimit:  2006
      Faqe:  742
      (more…)
      image_pdfimage_print
       Titulli:  Historia e Shtetit Shqiptar
       Autori:  Kastriot Dervishi
       Shtepia Botuese:  Shtepia Botuese 55
       Viti i Botimit:  2006
       Faqe:  954
       (more…)
       image_pdfimage_print
        Titulli:  Pavarësia
        Autori:  Ilir Konomi
        Shtepia Botuese:  UET
        Viti i Botimit:  2012
        Faqe:  316
        (more…)
        image_pdfimage_print