Strategjia Kombëtare për Zhvillim dhe Integrim 2014 – 2020


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319
 • National Strategy for Development and Integration 2014-2020 (DRAFT)

  Lloji i dokumentit:
  Strategji

  Publikuar nga:
  DEPFA

  Shkarko:
  • Strategjia Kombetare per Punesim dhe Aftesim 2014-2020

   Lloji i dokumentit:
   Dokument Politikash

   Publikuar nga:
   Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise

   Shkarko:
   • Albania - Pension Policy Note

    Lloji i dokumentit:
    Studim/Analizë

    Publikuar nga:
    World Bank

    Shkarko:
  • Employment and Skills Strategy 2014-2020

   Lloji i dokumentit:
   Dokument Politikash

   Publikuar nga:
   Ministry of Social Welfare and Youth

   Shkarko:
   • Plani Kombetar per Integrimin Evropian

    Lloji i dokumentit:
    Dokument Politikash

    Publikuar nga:
    Ministria e Integrimit

    Shkarko:
    • Strategjia e Zhvillimit te Biznesit dhe Investimeve 2014 - 2020

     Lloji i dokumentit:
     Dokument Politikash

     Publikuar nga:
     Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes

     Shkarko:
     • Plani i veprimeve per implementimin e strategjise se Biznesit dhe Investimeve per periudhen 2014-202

      Lloji i dokumentit:
      Program

      Publikuar nga:
      Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes

      Shkarko:
    • Business & Investment Development Strategy 2014 - 2020

     Lloji i dokumentit:
     Dokument Politikash

     Publikuar nga:
     Ministry of Economic Development, Trade and Entrepreneurship

     Shkarko:
     • National Economic Reform Programme 2015-2017

      Lloji i dokumentit:
      Dokument Politikash

      Publikuar nga:
      Ministry of Economic Development, Trade and Entrepreneurship

      Shkarko:
    • National Plan for European Integration 2014-2020

     Lloji i dokumentit:
     Dokument Politikash

     Publikuar nga:
     Ministry of Integration

     Shkarko:
     • Strategjia e Zhvillimit të Turizmit në Shqipëri 2014-2020 (draft)

      Lloji i dokumentit:
      Dokument Politikash

      Publikuar nga:
      Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit

      Shkarko:
      • Plani i Veprimit të Strategjisë së Zhvillimit të Turizmit në Shqipëri 2014-2020

       Lloji i dokumentit:
       Program

       Publikuar nga:
       Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit

       Shkarko:
     • Strategjia Kombetare Energjise 2013 - 2020 (draft)

      Lloji i dokumentit:
      Dokument Politikash

      Publikuar nga:
      Ministria e Ekonomise, Tregtise dhe Energjitikes

      Shkarko:
      • National Cross-cutting Strategy for Decentralisation & Local Governance 2014-2020 (draft)

       Lloji i dokumentit:
       Dokument Politikash

       Publikuar nga:
       Minister for Local Government

       Shkarko:
       • Strategjia Kombetare Ndersektoriale per Decentralizimin & Qeverisjen Vendore 2014-2020 (draft)

        Lloji i dokumentit:
        Dokument Politikash

        Publikuar nga:
        Ministri i Ceshtjeve Vendore

        Shkarko:
        • Strategjia per Menaxhimin e Financave Publike 2014-2020

         Lloji i dokumentit:
         Dokument Politikash

         Publikuar nga:
         Ministria e Financave

         Shkarko:
         • Strategjia per Parandalimin dhe Shlyerjen e Detyrimeve te Prapambetura & Plani i Veprimit 2014 - 2020

          Lloji i dokumentit:
          Dokument Politikash

          Publikuar nga:
          Ministria e Financave

          Shkarko:
        • Strategjia Ndersektoriale e Mjedisit 2013-2020

         Lloji i dokumentit:
         Dokument Politikash

         Publikuar nga:
         Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave

         Shkarko:
         • Strategjia Kombetare per per Cilesine e Ajrit te Mjedisit 2014-2020

          Lloji i dokumentit:
          Dokument Politikash

          Publikuar nga:
          Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave

          Shkarko:
        • Strategjia ndërsektoriale per per menaxhimin e integruar te Kufirit & Plani i Veprimit 2014-2020

         Lloji i dokumentit:
         Dokument Politikash

         Publikuar nga:
         Ministria e Puneve te Brendshme

         Shkarko:
         • Strategjia e Luftes kunder TRafikimit te Personave & Plani i Veprimit 2014-2017

          Lloji i dokumentit:
          Dokument Politikash

          Publikuar nga:
          Ministria e Brendshme

          Shkarko:
         • Order No.93 of 7.8.2012 on Preparation of National Sector and Cross-Cutting Strategies 2013 - 2020, as well as other Strategic Sectoral Documents 2013 - 2020 for the preparation of NSDC 2013 - 2020

          Lloji i dokumentit:
          Akt Ligjor

          Publikuar nga:
          Prime Minister's Office

          Shkarko:
          • Urdher Nr. 93, dt. 7.8.2012 per Pergatitjen e Strategjive Sektoriale e Ndersektoriale Kombetare per 2013 - 2020, si dhe dokumenteve Strategjike Sektoriale per SKZHI 2013 - 2020

           Lloji i dokumentit:
           Akt Ligjor

           Publikuar nga:
           Zyra e Kryeministrit

           Shkarko:
           • Lloji i dokumentit:
            Strategji

            Shkarko:
            • Lloji i dokumentit:
             Tjetër

             Shkarko:
             • Methodology for a National Consultation on NSDI 2013 - 2020

              Lloji i dokumentit:
              Studim/Analizë

              Publikuar nga:
              DEBASCON

              Shkarko:

           Thënie për Shtetin

           • Një burrë shteti është një politikan që e vë vehten në shërbim të kombit. Një politikan është një burrë shteti që vë kombin e tij në shërbim të tij.
            - Georges Pompidou
           • Në politikë duhet të ndjekësh gjithmonë rrugën e drejtë, sepse je i sigurt që nuk takon kurrë asnjëri
            - Otto von Bismarck
           • Politika e vërtetë është si dashuria e vërtetë. Ajo fshihet.
            - Jean Cocteau
           • Një politikan mendon për zgjedhjet e ardhshme, një shtetar mendon për gjeneratën e ardhshme
            - Alcide de Gasperi
           • Europa është një Shtet i përbërë prej shumë provincash
            - Montesquieu
           • Duhet të dëgjojmë shumë dhe të flasim pak për të berë mirë qeverisjen e Shtetit
            - Cardinal de Richelieu
           • Një shtet qeveriset më mirë nga një njëri i shkëlqyer se sa nga një ligj i shkëlqyer.
            - Aristotele
           • Historia e lirisë, është historia e kufijve të pushtetit të Shtetit
            - Woodrow Wilson
           • Shteti. cilido që të jetë, është funksionari i shoqërisë.
            - Charles Maurras
           • Një burrë shteti i talentuar duhet të ketë dy cilësi të nevojshme: kujdesin dhe pakujdesinë.
            - Ruggiero Bonghi