Ndihma e Huaj 2007 – 2013


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319
 • External Assistance Orientation Document

  Lloji i dokumentit:
  Dokument Politikash

  Publikuar nga:
  Keshilli i Ministrave

  Shkarko:
  • Raporti i Progresit mbi Ndihmen e Huaj në Shqipëri 2008

   Lloji i dokumentit:
   Dokument Politikash

   Publikuar nga:
   Keshilli i Ministrave

   Shkarko:
   • Raporti i Progresit mbi Ndihmen e Huaj ne Shqiperi 2009 -2010

    Lloji i dokumentit:
    Dokument Politikash

    Publikuar nga:
    Keshilli i Ministrave

    Shkarko:
    • Harmonisation Action Plan for Albania 2009

     Lloji i dokumentit:
     Program

     Publikuar nga:
     Council of Ministers

     Shkarko:
     • Progress Report on Harmonisation Action Plan 2009 - 2010

      Lloji i dokumentit:
      Program

      Publikuar nga:
      Council of Ministers

      Shkarko:
      • Lloji i dokumentit:
       Tjetër

       Shkarko:
      • External Assistance in Albania - Progress Report 2009 - 2010

       Lloji i dokumentit:
       Raport

       Publikuar nga:
       DSDC - Department of Strategy & Donor Coordination

       Shkarko:

       Thënie për Shtetin

       • Një burrë shteti është një politikan që e vë vehten në shërbim të kombit. Një politikan është një burrë shteti që vë kombin e tij në shërbim të tij.
        - Georges Pompidou
       • Në politikë duhet të ndjekësh gjithmonë rrugën e drejtë, sepse je i sigurt që nuk takon kurrë asnjëri
        - Otto von Bismarck
       • Politika e vërtetë është si dashuria e vërtetë. Ajo fshihet.
        - Jean Cocteau
       • Një politikan mendon për zgjedhjet e ardhshme, një shtetar mendon për gjeneratën e ardhshme
        - Alcide de Gasperi
       • Europa është një Shtet i përbërë prej shumë provincash
        - Montesquieu
       • Duhet të dëgjojmë shumë dhe të flasim pak për të berë mirë qeverisjen e Shtetit
        - Cardinal de Richelieu
       • Një shtet qeveriset më mirë nga një njëri i shkëlqyer se sa nga një ligj i shkëlqyer.
        - Aristotele
       • Historia e lirisë, është historia e kufijve të pushtetit të Shtetit
        - Woodrow Wilson
       • Shteti. cilido që të jetë, është funksionari i shoqërisë.
        - Charles Maurras
       • Një burrë shteti i talentuar duhet të ketë dy cilësi të nevojshme: kujdesin dhe pakujdesinë.
        - Ruggiero Bonghi