Sistemi i Planifikimit të Integruar 2007 – 2013


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319
 • Plani i Zbatimit te Sistemit te Planifikimit te Integruar 2006 -2008

  Lloji i dokumentit:
  Raport

  Publikuar nga:
  Departamenti i Bashkërendimit të Strategjive dhe Koordinimit të Ndihmës së Huaj

  Shkarko:
  • Plani i Ndihmes Teknike 2005 - 2008: Zbatimi i Sistemit te Planifikimit te Integruar

   Lloji i dokumentit:
   Tjetër

   Publikuar nga:
   DSDC

   Shkarko:
   • Mbeshtetje e Menjehershme nga Donatoret per Sistemin e Planifikimit te Integruar

    Lloji i dokumentit:
    Raport

    Publikuar nga:
    Departamenti i Bashkërendimit të Strategjive dhe Koordinimit të Ndihmës së Huaj

    Shkarko:
  • Manual per Sistemin e Planifikimit te Integruar

   Lloji i dokumentit:
   Studim/Analizë

   Publikuar nga:
   Departamenti i Bashkërendimit të Strategjive dhe Koordinimit të Ndihmës së Huaj

   Shkarko:
   • Kalendari i Sistemit te Planifikimit te Integruar 2008

    Lloji i dokumentit:
    Program

    Publikuar nga:
    Departamenti i Bashkërendimit të Strategjive dhe Koordinimit të Ndihmës së Huaj

    Shkarko:
    • Kalendari i Sistemit te Planifikimit te Integruar 2009

     Lloji i dokumentit:
     Program

     Publikuar nga:
     Departamenti i Bashkërendimit të Strategjive dhe Koordinimit të Ndihmës së Huaj

     Shkarko:
     • Kalendari i Sistemit te Planifikimit te Integruar 2010

      Lloji i dokumentit:
      Program

      Publikuar nga:
      Departamenti i Bashkërendimit të Strategjive dhe Koordinimit të Ndihmës së Huaj

      Shkarko:
      • Kalendari i Sistemit te Planifikimit te Integruar 2012

       Lloji i dokumentit:
       Program

       Publikuar nga:
       Departamenti i Bashkërendimit të Strategjive dhe Koordinimit të Ndihmës së Huaj

       Shkarko:
      • Vendim per MIratimin e Strategjise se Ripunuar "Konsolidimi i Nje Sistemi Planifikimi te Integruar ne Shqiperi"

       Lloji i dokumentit:
       Akt Ligjor

       Publikuar nga:
       Keshilli i Ministrave

       Shkarko:
       • Urdher - Per Krijimin e Grupeve Ministrore te Punes per Strategji, Buxhet dhe Integrim

        Lloji i dokumentit:
        Akt Ligjor

        Publikuar nga:
        Zyra e Kryeministrit

        Shkarko:
        • Urdher - per Ngritjen e Grupit Nderministror te Punes per Pergatitjen, Hartimin dhe Ndjekjen e Zbatimit te "Strategjise Ndersektoriale te Teknologjive te Informacionit, Komunikimit dhe Telekomunikacionit"

         Lloji i dokumentit:
         Akt Ligjor

         Publikuar nga:
         Zyra e Kryeministrit

         Shkarko:
         • Urdher - per Ngritjen e Grupit Nderministror te Punes per Pergatitjen, Hartimin dhe Ndjekjen e Zbatimit te Strategjise Ndersektoriale "Per Luften Kunder Krimit te Organizuar, Trafiqeve dhe Terrorizmit"

          Lloji i dokumentit:
          Akt Ligjor

          Publikuar nga:
          Zyra e Kryeministrit

          Shkarko:
          • Urdher - Per Ngritjen e Grupit Nderministror te Punes per Pergatitjen, Hartimin dhe Ndjekjen e Zbatimit te Strategjise Ndersektoriale te Zhvillimit Rural

           Lloji i dokumentit:
           Akt Ligjor

           Publikuar nga:
           Zyra e Kryeministrit

           Shkarko:
           • Urdher - Per Ngritjen e Grupit Nderministror te Punes per Pergatitjen, Hartimin dhe Ndjekjen e Zbatimit te Strategjise Ndersektoriale te Mjedisit

            Lloji i dokumentit:
            Akt Ligjor

            Publikuar nga:
            Zyra e Kryeministrit

            Shkarko:
            • Urdher - Per Ngritjen e Grupit Nderministror te Punes per Pergatitjen, Hartimin dhe Ndjekjen e Zbatimit te Strategjise Ndersektoriale te Zhvillimit Rajonal

             Lloji i dokumentit:
             Akt Ligjor

             Publikuar nga:
             Zyra e Kryeministrit

             Shkarko:
             • Urdher - Per Ngritjen e Grupit Nderministror te Punes per Pergatitjen, Hartimin dhe Ndjekjen e Zbatimit te Strategjise Ndersektoriale te Perfshirjes Sociale

              Lloji i dokumentit:
              Akt Ligjor

              Publikuar nga:
              Zyra e Kryeministrit

              Shkarko:
              • Urdher - Per Ngritjen e Grupit Nderministror te Punes per Pergatitjen, Hartimin dhe Ndjekjen e Zbatimit te Strategjise Ndersektoriale "Reforma ne Fushen e te Drejtave te Pronesise"

               Lloji i dokumentit:
               Akt Ligjor

               Publikuar nga:
               Zyra e Kryeministrit

               Shkarko:
               • Urdher - Per Pergatitjen e Planeve te Integruara te Ministrive

                Lloji i dokumentit:
                Akt Ligjor

                Publikuar nga:
                Zyra e Kryeministrit

                Shkarko:
                • Urdher - Per nje Ndryshim ne Urdhrin Nr. 134, Date 12.6.2006, "Per Pergatitjen dhe Hartimin e Strategjise Kombetare per Zhvillim dhe Integrim"

                 Lloji i dokumentit:
                 Akt Ligjor

                 Publikuar nga:
                 Zyra e Kryeministrit

                 Shkarko:
                 • Urdher - Per Ngritjen e Grupit Nderministror te Punes per Hartimin dhe Ndjekjen e Zbatimit te Strategjise "Per LUften Kunder Korrupsionit dhe Qeversijen Transparente"

                  Lloji i dokumentit:
                  Akt Ligjor

                  Publikuar nga:
                  Zyra e Kryeministrit

                  Shkarko:
                 • 2008 Integrated Planning Calendar

                  Lloji i dokumentit:
                  Program

                  Publikuar nga:
                  DSDC, Ministry of Finance and Ministry of European Integration

                  Shkarko:
                  • 2009 Integrated Planning Calendar

                   Lloji i dokumentit:
                   Program

                   Publikuar nga:
                   DSDC, Ministry of Finance and Ministry of European Integration

                   Shkarko:
                   • 2010 Integrated Planning System Calendar

                    Lloji i dokumentit:
                    Program

                    Publikuar nga:
                    DSDC, Ministry of Finance and Ministry of European Integration

                    Shkarko:
                    • Integrated Planning System Communication Strategy 2010-2013

                     Lloji i dokumentit:
                     Raport

                     Publikuar nga:
                     Department of Strategy & Donnor Coordination

                     Shkarko:
                    • 2012 Integrated Planning System Calendar

                     Lloji i dokumentit:
                     Program

                     Publikuar nga:
                     DSDC, Ministry of Finance and Ministry of European Integration

                     Shkarko:
                     • IPS Implementation Plan: 2006-08

                      Lloji i dokumentit:
                      Program

                      Publikuar nga:
                      Department of Strategy & Donnor Coordination

                      Shkarko:
                      • IPS Implementation: Technical Assistance Requirements: 2005-08

                       Lloji i dokumentit:
                       Program

                       Publikuar nga:
                       Department of Strategy & Donnor Coordination

                       Shkarko:

                       Thënie për Shtetin

                       • Një burrë shteti është një politikan që e vë vehten në shërbim të kombit. Një politikan është një burrë shteti që vë kombin e tij në shërbim të tij.
                        - Georges Pompidou
                       • Në politikë duhet të ndjekësh gjithmonë rrugën e drejtë, sepse je i sigurt që nuk takon kurrë asnjëri
                        - Otto von Bismarck
                       • Politika e vërtetë është si dashuria e vërtetë. Ajo fshihet.
                        - Jean Cocteau
                       • Një politikan mendon për zgjedhjet e ardhshme, një shtetar mendon për gjeneratën e ardhshme
                        - Alcide de Gasperi
                       • Europa është një Shtet i përbërë prej shumë provincash
                        - Montesquieu
                       • Duhet të dëgjojmë shumë dhe të flasim pak për të berë mirë qeverisjen e Shtetit
                        - Cardinal de Richelieu
                       • Një shtet qeveriset më mirë nga një njëri i shkëlqyer se sa nga një ligj i shkëlqyer.
                        - Aristotele
                       • Historia e lirisë, është historia e kufijve të pushtetit të Shtetit
                        - Woodrow Wilson
                       • Shteti. cilido që të jetë, është funksionari i shoqërisë.
                        - Charles Maurras
                       • Një burrë shteti i talentuar duhet të ketë dy cilësi të nevojshme: kujdesin dhe pakujdesinë.
                        - Ruggiero Bonghi