Planifikimi Buxhetor Afatmesëm 2007 – 2013


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319
 • Planifikimi Buxhetor Afatmesem 2009 - 2011

  Lloji i dokumentit:
  Dokument Politikash

  Publikuar nga:
  Keshilli i Ministrave

  Shkarko:
  • Planifikimi Buxhetor Afatmesem 2010 - 2012

   Lloji i dokumentit:
   Dokument Politikash

   Publikuar nga:
   Keshilli i Ministrave

   Shkarko:
   • Planifikimi Buxhetor Afatmesem 2011 - 2013

    Lloji i dokumentit:
    Dokument Politikash

    Publikuar nga:
    Keshilli i Ministrave

    Shkarko:

    Thënie për Shtetin

    • Një burrë shteti është një politikan që e vë vehten në shërbim të kombit. Një politikan është një burrë shteti që vë kombin e tij në shërbim të tij.
     - Georges Pompidou
    • Në politikë duhet të ndjekësh gjithmonë rrugën e drejtë, sepse je i sigurt që nuk takon kurrë asnjëri
     - Otto von Bismarck
    • Politika e vërtetë është si dashuria e vërtetë. Ajo fshihet.
     - Jean Cocteau
    • Një politikan mendon për zgjedhjet e ardhshme, një shtetar mendon për gjeneratën e ardhshme
     - Alcide de Gasperi
    • Europa është një Shtet i përbërë prej shumë provincash
     - Montesquieu
    • Duhet të dëgjojmë shumë dhe të flasim pak për të berë mirë qeverisjen e Shtetit
     - Cardinal de Richelieu
    • Një shtet qeveriset më mirë nga një njëri i shkëlqyer se sa nga një ligj i shkëlqyer.
     - Aristotele
    • Historia e lirisë, është historia e kufijve të pushtetit të Shtetit
     - Woodrow Wilson
    • Shteti. cilido që të jetë, është funksionari i shoqërisë.
     - Charles Maurras
    • Një burrë shteti i talentuar duhet të ketë dy cilësi të nevojshme: kujdesin dhe pakujdesinë.
     - Ruggiero Bonghi