Planifikimi Buxhetor Afatmesëm 2014 – 2020


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/functions.php on line 319
 • PBA Projekti i Programit Buxhetor Afatmesem 2014 - 2016

  Lloji i dokumentit:
  Program

  Publikuar nga:
  Ministria e Financave

  Shkarko:
  • PBA Projekti i Programit Buxhetor Afatmesem 2015-2017

   Lloji i dokumentit:
   Program

   Publikuar nga:
   Ministria e Financave

   Shkarko:

   Thënie për Shtetin

   • Një burrë shteti është një politikan që e vë vehten në shërbim të kombit. Një politikan është një burrë shteti që vë kombin e tij në shërbim të tij.
    - Georges Pompidou
   • Në politikë duhet të ndjekësh gjithmonë rrugën e drejtë, sepse je i sigurt që nuk takon kurrë asnjëri
    - Otto von Bismarck
   • Politika e vërtetë është si dashuria e vërtetë. Ajo fshihet.
    - Jean Cocteau
   • Një politikan mendon për zgjedhjet e ardhshme, një shtetar mendon për gjeneratën e ardhshme
    - Alcide de Gasperi
   • Europa është një Shtet i përbërë prej shumë provincash
    - Montesquieu
   • Duhet të dëgjojmë shumë dhe të flasim pak për të berë mirë qeverisjen e Shtetit
    - Cardinal de Richelieu
   • Një shtet qeveriset më mirë nga një njëri i shkëlqyer se sa nga një ligj i shkëlqyer.
    - Aristotele
   • Historia e lirisë, është historia e kufijve të pushtetit të Shtetit
    - Woodrow Wilson
   • Shteti. cilido që të jetë, është funksionari i shoqërisë.
    - Charles Maurras
   • Një burrë shteti i talentuar duhet të ketë dy cilësi të nevojshme: kujdesin dhe pakujdesinë.
    - Ruggiero Bonghi