Results - ShtetiWeb

      Kërko projekt

Projektet e mëposhtme kanë të paktën një organizatë partnere shqiptare

Zgjidh donatorin

Te gjithë donatorët
Bashkimi Evropian / IPA Ndërkufitar
Bashkimi Evropian / IPA me shumë përfitues
GIZ /Fondet Rajonale të Hapura për Evropën Juglindore
SDC / Programi i Promovimit të Kërkimit Rajonal (RRPP)
Bashkëpunimi Italian - IADSA (Programi i Konvertimit të Borxhit për Zhvillim)
SIDA
Visegrad+ Ballkani Perëndimor
Kombet e Bashkuara
Fondacioni Friedrich Ebert

Zgjidh vendet e partnerëve të projektit

Të gjithë vendet
Bosnje dhe Hercegovina
Greqi
Itali
Kosovë
Kroaci
Mal i Zi
Maqedoni

Zgjidh sektorin

Të gjithë sektorët
Akses
Bujqësi
Drejtësi
Edukim dhe kulturë
Energji
Infrastrukturë
Inovacion
Kohezion Social
Migracion
Mjedis
Shëndetësi
Siguri bërthamore
Statistika
Transport
Turizëm
Zhvillim ekonomik
Zhvillim Institucional
      SHËNIM I RËNDËSISHËM

Informacioni i paraqitur në ORI është informacion publik, i mbledhur nga të dhenat e furnizuara kryesisht nga donatorët, nga përfituesit dhe nga faqe web përkatëse. Si të tilla, shpesh ato reflektojnë metodologjinë dhe qasjen e institucionit që i prodhon. Shtetiweb është munduar ti harmonizojë këto të dhëna për të lehtësuar paraqitjen krahasimore dhe gjithëpërfshirëse të tyre duke përdorur logjikën e "përfituesit". Institucione të tjera përdorin qasje të ndryshme në funksion të qellimit të vënë. Lista e paraqitur tek ORI nuk është shteruese dhe përditësohet vazhdimisht nga ekipi i dedikuar. Në rast se palët e interesuara vënë re pasaktësi, janë të lutur të na kontaktojnë menjehere në adresën: info@shtetiweb.org. Gjithashtu, çdo sugjerim për pasurimin, përditësimin, korrektimin e ORI është i mirëpritur.

Ju urojmë lundrim të mbarë!

Thënie për Shtetin

 • Një burrë shteti është një politikan që e vë vehten në shërbim të kombit. Një politikan është një burrë shteti që vë kombin e tij në shërbim të tij.
  - Georges Pompidou
 • Në politikë duhet të ndjekësh gjithmonë rrugën e drejtë, sepse je i sigurt që nuk takon kurrë asnjëri
  - Otto von Bismarck
 • Politika e vërtetë është si dashuria e vërtetë. Ajo fshihet.
  - Jean Cocteau
 • Një politikan mendon për zgjedhjet e ardhshme, një shtetar mendon për gjeneratën e ardhshme
  - Alcide de Gasperi
 • Europa është një Shtet i përbërë prej shumë provincash
  - Montesquieu
 • Duhet të dëgjojmë shumë dhe të flasim pak për të berë mirë qeverisjen e Shtetit
  - Cardinal de Richelieu
 • Një shtet qeveriset më mirë nga një njëri i shkëlqyer se sa nga një ligj i shkëlqyer.
  - Aristotele
 • Historia e lirisë, është historia e kufijve të pushtetit të Shtetit
  - Woodrow Wilson
 • Shteti. cilido që të jetë, është funksionari i shoqërisë.
  - Charles Maurras
 • Një burrë shteti i talentuar duhet të ketë dy cilësi të nevojshme: kujdesin dhe pakujdesinë.
  - Ruggiero Bonghi