Plus Buxheti i Shtetit

» Fillon diskutimi i p/buxhetit 2016 në Kuvend

TCH, 18 nëntor 2015 Qeveria ka dërguar në Parlament draftin për buxhetin e shtetit të vitit 2016. Në morinë e ligjeve që deputetët kalojnë në një vit, ai i buxhetit është një nga më të rëndësishmit, për shkak se prek drejtpërdrejt ose jo të gjitha familjet dhe bizneset.