Shto Projekt

  1.Donatori

  Austria (ADA, etj)Bashkimi Evropian / IPA NderkufitarBashkimi Evropian / IPA me shume perfituesGjermania (GIZ / KfW / Fondacione politike / etj)Zvicra (SDC / RRPP / SECO / etj)Italia (Bashkëpunimi Italian / IADSA / etj)Suedia (SIDA / etj)Visegrad+ Ballkani PerendimorKombet e Bashkuara (perfshire UNDP / UNWOMEN / UNDEP / etj)Te tjera

  2.Titulli i Projektit


  3.Vendi

  Bosnje dhe HercegovinaGreqiItaliKosoveKroaciMal i ZiMaqedoniSerbiShqiperiTe tjera

  4.Kohezgjatja


  5.Sektori

  AksesBujqesiDrejtesiEdukim dhe kultureEnergjiInfrastrukturInovacionKohezioin SocialMigracionMjedisShendetesiSiguri berthamoreStatistikaTransportTurizemZhvillim ekonomikZhvillim Institucional

  6.Buxheti

  7.Perfituesi


  8. Info shtese