Reforma Kushtetuese - një domosdoshmëri e kohës?

A është momenti për një reformë kushtetuese? Nëse po, cili do të ishte objekti i kësaj reforme?

Moderatorët: Dr. Arta Vorpsi, Prof. Asoc. Dr. Sokol Sadushi

 • Në Fokus të Forumit
  Komente
  Konsultime
  Postimi i fundit
 • Kontribute
  Komente
  Konsultime
  Postimi i fundit
Tjetër

Rikthehu tek Forumet e CuriaWeb

Kush është në linjë?

Përdoruesit që shohin aktualisht këtë forum: Nuk ka përdorues të regjistruar dhe 2

Të drejtat e forumit

Ju nuk mund të jepni kontribute të reja në këtë forum
Ju nuk mund të komentoni kontributet në këtë forum
Ju nuk mund të editoni postimet tuaja në këtë forum
Ju nuk mund të fshini postimet tuaja në këtë forum
Ju nuk mund të vendosni bashkëlidhje në këtë forum

cron