Faqja 1 e 1

Përmbledhje e Forumit të Kushtetutës

PostimI Postuar: e Enjte Dhjetor 12, 2013 11:23 am
Nga Admin
Në përfundim të forumit “Reforma kushtetuese – një domosdoshmëri e kohës? moderatorët Prof.Assoc.Dr.Sokol Sadushi dhe Dr. Arta Vorpsi kanë pregatitur një përmbledhje të ideve dhe propozimeve të sjella në këtë forum përmes kontributeve, të cilën po e paraqesim këtu të bashkëlidhur.