Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/header.php on line 19

Notice: Undefined index: redirect in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/header.php on line 28

Repository


Dokumente të politikave publike dhe reformave të shtetit
English

Thënie për Shtetin

  • Kur je jashtë vendit, je burrë shteti; kur je në atdhe, je vetëm një politikan.
    - Harold Macmillan
  • Një burri të vërtetë shteti, kur ndodh t'i mungoj armiku, duhet ta shpiki atë
    - Otto von Bismarck

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/footer.php on line 100

Notice: Undefined index: redirect in /home/shtetiwe/public_html/wp-content/themes/shtetiweb/footer.php on line 109